Retetele Desprecopii.com
Retete |  Retete noi |  Retete populare |  Cele mai bine evaluate retete |  Adauga o reteta
Rezultate: 10  20  30

Conserve pentru iarna: Conserve cu legume ( 44 retete )

Ardei copti la borcan (...mai departe) n/a  (Vizualizari: 37733)
Se pastreaza bine la lada, INSA EU LE PREFER TOATE LA BORCAN. Cum ii faci?

Simplu! Ii coci la cuptor, ii lasi apoi la inmuiat pana la racire de 3/4 cu sare grunjoasa de preferat intr-un castron acoperit cu un capac si appoi ii cureti ii clatesti ffffff usor sub apa, eu ii tai felii curatati de seminte insa ii poti lasa si intregi cam cat mancati la o masa si ii pun in borcan, pun peste ei umpik de ulei, baobe de mustar, piper si sare dupa gust, ii sigilez si ii pun la fiert la sterilizat. NU ITI FACE GRIJI CA ISI LASA SINGURI ZEAMA. sunt deliciosi si pratici fiindca ii deschizi si ii papi de-a-gata fara sa mai dezgheti etc.
Ardei copti la congelator (...mai departe) n/a  (Vizualizari: 5422)
Si eu tot la congelator pun ardeii , ii coc pe o tabla , unele prietene ii baga si la cuptor dar mie imi plac pe aragaz, ii las sa se raceasca si ii bag in pungi , daca vrei poti sa-i cojesti , dar mie mi-e lene asa ca ii cojesc cand ii mananc.
Salata de vinete la congelator (...mai departe) n/a  (Vizualizari: 5133)
Vinetele le coc le bag la pungi si la congelator, anul trecut am pus si fasole verde din aia subtire care e galbena de fapt, o curat o spal si o oparesc ca 10 minute in apa cu sare o racesc si o pun in pungi si la congelator cu ele , sunt foarte bune la iarna si nu au conservanti ca cele din comert.
spor la treaba si succes
am uitat de verdeata mai pun si patrunjel si marar le spal si le infasor in folie de aluminiu , sunt bune cand uiti sa cumperi de la piata , ai o rezerva, nu mai trebuie sa iesi la piata sa cumperi, le scoti le toci si sunt ca si proaspete
Conserve de vinete pentru musaca (...mai departe) n/a  (Vizualizari: 4416)
Vinetele se taie rondele, se pudreaza cu sare si se lasa 30 min. apoi se tamponeaza cu un prosop curat si se asaza in borcane. Se acopera cu sucul de rosii, se leaga cu celofan sau se pun capace si se fierb 20-30 min.
Pagina Precedenta  
Pagina 5 din 5

Adauga reteta noua


Inapoi la inceput   Inapoi la inceput